fredag 2 maj 2008

Hur jag firade Valborg

Kom till Uppsala runt 11, och gick direkt mot Economicumparken. På vägen dit tittade jag och min polare på forsränningen, vilken var sanslöst tråkig för alla som inte var med som deltagare. Efter att ha mött upp lite människor i Economicum-parken, suttit där i ett tag, och träffat en massa random gamla vänner (det verkar som om precis alla man kände var i Uppsala), så dumpade vi vår packning hos grabben vi sov hos, och begav oss till Värmlands Nation för Champagnegaloppen.

Värlmands var inte fullt lika grisigt som Stockholms, men ändock riktigt sjukt kul. DJn var, ur ett realistiskt perspektiv, mycket bra. Att solen sken gjorde inte saken värre.

På kvällen drog vi först på förfest på Studentvägen, och därefter till grillfesten på Studentvägen 2 hus bort. Vi var bland de första 100 människorna där, men snart var hela det placet superpackat. Även här spelades det mycket bra musik, även om vi på förfesten tjackade pizza istället för att grilla.

Sedan begav vi oss mot Norrlands Nation, vi tre som inte hade förköpsbiljetter var där tidigt och stod väldigt långt fram i kön, då vi inte hade förköpsbiljetter. Efter att ha köat i två timmar i duggande regn, får vi höra av vakterna att vi förmodligen inte kommer kunna komma in. Att ha wastat två timmar i en kö för att inte komma in, när alla våra vänner var därinne på förköpsbiljetter. Så vi tröttnade, och begav oss till Max för ett riktigt bra mål mat (jag förundras över hur bra och fräscht stället är), varpå vi drog oss hemåt, snackade lite skit och däckade. Det blev bråttom till tåget 14:09 dagen efter, och vi fick springa för att hinna med det. Därefter spenderade jag eftermiddagen med att gå på I-spexet i Årsta (KTH:s Spex från Industriell Ekonomi).

Därefter begav vi oss in till stan (runt Odenplan) för att käka på indisk restaurang. Kvällen avslutades med att vi 9 personer gick hem till en av de som hade den närmsta och största lägenheten, och pratade/drack vin tills jag och en till tog sista tunnelbanan hem. Mycket lyckad Valborgshelg, all in all, så att säga.

Mvh David

Inga kommentarer: