torsdag 29 maj 2008

Studentflak

Brorsan tog studenten idag. Jag är nyss hemkommen från ett helt sjukt bra studentflak. Tjejerna är ju på gränsen till för unga för mig, kanske, men när alla bara är där för att ha kul spelar det mindre roll. Det var riktigt bra tryck, brorsan ligger och tar en tupplur tills studentmottagningen börjar om sisådär 1 timme.

Jag har haft liten idétorka om ämnen att skriva om på senare tid. Två ämnen ligger jag i startgropen för, och känner att jag vill behandla och kanske skapa viss diskussion om. Dessa två ämnen kommer att behandlas i separata blogginlägg. Dels kommer min syn på belåning att behandlas, och sedan kommer jag ha ett inlägg gällande återköp av aktier - en grej jag verkligen gillar när företag väl bestämmer sig för att tillämpa metoden.

Maj har varit lite seg för mig rent ekonomiskt, och jag har fått slita rätt hårt för att dra in lite slantar. När jag känner att saker och ting inte riktigt flyter på som jag vill att de ska göra, så försöker jag oftast (som nu) fokusera på några få saker och då har väl bloggen blivit lite lidande. Bättring kommer så småningom. Men, med studentfester både idag och imorgon, får ni nog hålla er till helgen, i alla fall.

På återseende, och njut av det underbara sommarvädret!

Mvh David

4 kommentarer:

Low sa...

"Aktieintresserad kille född 1987. "
Har du skrivit fel och menar 1978 eller? Annars bord ju studenterna vara i exakt rätt ålder :-)

/Low

David sa...

1987, förmodligen var tjejerna ofta 89or, men de såg ut som 90or eller 91or, många var väldigt småväxta (vilket iofs är positivt). De har ju helt klart en skön inställning till livet, men den berodde nog mer på alkohol och en viss naivitet som inte blåsts bort än. Men jag tror nog det är rätt naturligt att känna sig lite eftertänksam när man dansar omkring med lillebrorsans klasskamrater liksom.

Mvh David

Anonym sa...

Se till att skriva mer, det finns många sjukt intressanta inlägg om investeringsfilosofi och -psykologi. Warren Buffett är grym, kan tipsa om hans MBA talk-serie på youtube om ni inte sett den

Dessutom är 89:or defintivt inte för unga. jag är 86:a och skulle aldrig dra mig för en sån sak, tvärtom:)

Anonym sa...

Studentflak borde alla åka!