söndag 30 mars 2008

En månads bloggande! (på ett ungefär)

Uppsala ägde hårt. Staden är mycket charmig, gemytlig, och studentlivet äger mer än något annat jag har varit med om. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gilla Uppsala så här mycket mer än Lund, men efter att jag har sett staden med egna ögon tycker jag att Uppsala slår lite högre (och jag älskar trots allt skåningar).

Jag hade en mycket intressant diskussion med några kamrater om olika namn fredags. En polares morbror har döpt sina två ungar till Zacharias respektive Grim. I mina öron extremt häftiga och vackra namn.

Dessvärre har jag ådragit mig en förkylning som gör att min hals hatar mig, och dessutom kan jag knappt tänka klart.

Jag vill passa på och tacka för de kommentarer och frågor jag har fått, det känns kul att jag har fått relativt många läsare trots en väldigt kort bloggkarriär. Väl mött i april igen, fler analyser kommer snart upp - jag har trots allt några bolag kvar innan jag gått igenom hela min portfölj.

Mvh David

2 kommentarer:

PokerGoja sa...

Tjena
Najs att se att någon ny läst min blogg.
En rulle på $2000 för att lira $20 MTT, vet inte riktigt om jag håller med där. Du cashar oftare i en $20 MTT än du gör i en $5 pga antalet spelare med. Men min bankrulle är betydligt större än det som står på saiten Så jag kan lira $20 MTT utan problem

Najs blogg du har. Ska läsa igenom den sen när jag kommer ifrån jobbet. Kanske kan lära sig lite

David sa...

Turneringsvarians är den mest j-vliga varians som finns, p.g.a. den absurda pay-out strukturen.

Mvh David